søndag 23. januar 2011

Caroline = Eier

Jeg hadde lysst på ilder for mange år siden, men så var jeg med på tur til Lunds gartneri i år 2006, der hadde dem et stort utebur fullt av ildere og det stinka no helt sjukt, husker hvordan jeg brakk meg den dag i dag *ugg,ugg*
Så der fikk jeg avsmak på ilder i noen år ;)
Helt til jeg var på TAM dikeveien (år 2009), der hadde dem et stort rum fullt av ildere, jeg ble så fasinert og spurte om jeg kunne få gå inn til dem, noe jeg da fikk lov til, jeg husker jeg følte : ilder - det skal jeg ha! :)
Jeg møtte også barnahagetanta til lillesøsteren min der og hu fortalte at hu hadde ilder og at dem kansje skulle selge dem til sommeren.
Når jeg kom tilbake fra ferie den sommeren, var jeg like innstillt på at ilder, det skulle jeg fortsatt ha, så jeg tok meg en tur til barnehagen og snakka barnehagetanta, hun hadde lagt ut Odin for salg og det var en farann meg i "køen", jeg gikk nesten 2 uker og venta på svar og dem forann meg bestemte seg for og kjøpe ilder gutten Odin!
Jeg grein og grein i en evighet og skjønnte hvor lysst jeg hadde på ilder, så jeg gikk på finn , dyrenett og ilder forumet og jeg fannt Vanja - og hu visste jeg at jeg måtte ha, hun var akkuratt det jeg så etter, hun så kjempe snill ut og jeg var sikker på at det var hun også :)
i oktober 2010 fannt jeg enda en ilder jeg bare måtte ha, det var kjærlighet med første blikk og da visste jeg det var verdt og kjøpe ei til som da ble Merimee :)
Jeg tror jeg kommer til og ha ildere resten av livet, det er det perfekte kjæledyr for meg og jeg anbefaler ilder til alle som har tid og råd til og ha en eller fler!

3 kommentarer:

Magne sa...

Ja ! det er en super duber go venn!

www.ilderbitt.blogg.no

Lettie sa...

Vi skulle gjerne hatt ildere! Men nå har vi hund og kanin fra før.. selv vil jeg egentlig ha en dyrehage og jeg tror Isabel er enig.. spørs bare om far i huset liker ideen ;-)
I tillegg har jeg allergi, hunden vår er allergivennlig og kaninen er ute.. hvordan er det med ildere? Vet du om de er allergivennlige? Jeg tror ikke jeg reagerte noe særlig på fredag, men det er jo litt annerledes når en har de hjemme enn når en møter dem noen timer ?
KLem

Anonym sa...

Hei, glad for at det gikk bra med ilderkjøpet. Har du vært borti svindel med ilder noen gang? Det ligger stadig annonser ute, men ilderfolket er på hugget og får dem slettet. Til andre som er interesserte i å skaffe seg ilder: vær kritiske når dere svarer på annonser. Dersom det ikke er noe telefonnummer som funker og dere må svare på mail: hvis ilderen ikke er der den skal være ifølge annonsen og må sendes, er det stor sannsynlighet for at det er svindel.